Creixem junts

CRÉIXER petits i grans

Presentació

Hola família!

Què bé veure’t per aquí! Gràcies per la confiança i per participar activament a la salut dels nens i nenes.

Ho tenim ben clar, la salut emocional és cosa de tots. De pediatres, psiquiatres, psicòlegs, mestres,… però especialment de tu. Aprendre eines per sumar a la salut emocional del teu fill és un regal de per vida!

Però, de què estem parlant? La salut emocional inclou la salut mental, però també la manera com ens sentim, pensem o actuem el nostre dia a dia. Implica gaudir del dia a dia, posar en pràctica les nostres habilitats, motivar-nos, tenir una bona autoestima, fer amistats i mantenir bones relacions amb els altres, afrontar les situacions quotidianes d’estrès sense enfonsar-nos,… és per tant molt més que no patir una malaltia mental, com pot ser la depressió o el trastorn d’angoixa.

Ets peça clau en el desenvolupament socio-emocional saludable del teu fill.

Els primers 6 anys són molt importants a la vida. Sabem que aquests anys d’or el teu fill es crearà una idea de qui és, com és el món que l’envolta, com s’hi ha de relacionar, i s’aixecaran els fonaments per gestionar les emocions de forma saludable. En tot aquest procés la seguretat, la cura, i educació que ofereix una família és molt important. Sense uns braços disposats a sostenir, calmar i acaronar, i les teves paraules, el teu fill creixeria amb unes seqüeles emocionals difícilment reparables.

De totes maneres, no et vull donar una falsa idea sobre la influència que pots fer en el teu fill. Tingues present que la seva genètica té molt a dir: hi ha nens més tranquils i altres més moguts, nens més tímids i altres més extrovertits,… I no ets l’únic que tens influència sobre ell. Els seus amics, companys i altres adults que l’acompanyaran fora de casa també guiaran el seu creixement.

En aquest sentit, vull treure’t pressió. Caminar sense un pes de 20kg a sobre és més fàcil, i veiem famílies que en carreguen més de 50!

En aquest curs descobriràs informació, recomanacions i eines per

treballar el SABER, SABER FER i SABER ESTAR en el món emocional

i ho procuraré fer basant-me en estudis científics i acords d’experts, però també en la nostra experiència professional i personal.

Al nostre dia a dia a la consulta aprenem molt de les famílies, i estic convençuda que com a mare o pare tens molt a dir. Possiblement si estàs aquí és que estàs dins del rancking de persones més expertes sobre el teu fill. Cada un de nosaltres som únics i especials per ells, i malgrat que tots podem aprendre eines per manejar situacions difícils a casa, no existeix un ingredient secret universal. Com a mare o pare, sigui quina sigui la teva circumstància, si fas ús de les teves qualitats aconseguiràs treure el millor del teu fill.

No tinguis pressa. Viu l’experiència de CRÉIXER al teu ritme.

Espero que gaudeixis del procés!