Comença per aquí

Benvinguts i

benvingudes!

Et vull donar les gràcies per interessar-te en Bimbis&Ment.

Em considero una privilegiada per viure al segle XXI, el moment històric amb la millor sanitat i educació que hi ha hagut mai, però crec que queda feina per fer i que entre tots podem millorar el futur dels nostres petits i del planeta.

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món” Eduardo Galeano.

El ritme de treball a la consulta i les dificultats de la pandèmia actual dificulten l’acompanyament que els pediatres us voldriem donar, des de la proximitat i la calma, amb el temps que requereix un acompanayment emocional en la criança. Tot i així crec que ara és més necessari que mai cuidar la salut emocional (inclou la salut mental) dels petits de la casa…. i també de nosaltres mateixos!

Bimbis&Ment neix per donar resposta a les necessitats actuals, de la forma virtual que ens permet la pandèmia però amb una intenció ferma de mantenir la proximitat amb les famílies que vulguin sumar en la salut emocional.

Si estàs interessat en Bimbis&Ment possiblement ets un dels majors experts del teu fill. No et volem dir què has de fer a casa teva. De fet, no tenim cap ingredient màgic. Però si podem compartir-te informació extreta de les últimes publicacions científiques i de recomenacions d’experts en educació i salut emocional.

Escric des del “cor”, basant-me en la recerca científica, l’educació emocional i la disciplina positiva.

T’animo a quedar-te únicament amb aquelles propostes que et ressonin, posar-les en pràctica a la teva llar i decidir vosaltres mateixos si la voleu fer vostra.

Vull sumar a la feina per la teva pediatra, i , en cap cas, substituir la seva atenció personalitzada.

Bimbis&Ment es dirigeix específicament cap a les famílies amb nens en primera infància (0 a 6 anys) per ser aquelles amb menor acompanyament universal des d’altres àmbits professionals. T’animem a acollir també l’ajuda que us arribi d’altres professionals que acompanyin el teu fill/a, com ara mestres de l’escoleta.

De nou, molt benvingut/da!

«Per educar un infant cal una tribu sencera».

— Proverbi africà

Els nostres VALORS

Qualitat

En la nostra feina i els continguts que us oferim. Tenim les ales per somiar amb un món millor, però mantenim els peus a terra per donar el millor de nosatres al costat de la nostra gent i la ciència. Volem sumar en aquesta crisis social de la pandèmia COVID-19.

Responsabilitat social

Volem participar a derrocar les fronteres socials que s’han fet encara més evidents amb la pandèmia. I ho volem fer a través de la divulgació igualitària, posant els coneixements i recomenacions a l’abast de totes les família, indistintivament de la seva situació socio-econòmica. Perquè creiem fermament que el benestar a casa influencia en la salut dels infants, i volem lluitar pels drets de tots ells.

Respecte

A la diversitat. Respectem per igual totes les cultures, gèneres, i tipus de família. Respectem tots els ideals sempre que respectin la infància i resta de la humanitat i en promoguin el seu benestar. Volem respectar i recolzar també la feina diària i constant dels nostres companys sanitaris i mestres, i de totes les altres persones que sumen per apropar benestar a les persones.

Proximitat i confiança

Creiem que el medi telemàtic no pot substituir les virtuds de la presencialitat, però que ens dóna grans oportunitats. Intentem oferir la màxima proximitat i confiança possible que ens permet la xarxa, i volem per fer el vostre CRÉIXER el més personificat possible ajustant els continguts a les vostres necessitats i responen els dubtes que tingueu tant aviat com sigui possible.

Transperència

Oferirem transperència sobre la nostra feina. Ens agradaria poder oferir CRÉIXER a cost 0 per totes les famílies, però calen cobrir despeses materials i personals. Darrera CRÉIXER hi ha moltes hores i esforços! Esperem la vostra comprensió. Tenim previst dedicar part dels ingressos en continuar impulsant el benestar emocional a la nostra societat. Esperem que sigueu moltes les famílies que vulgueu sumar i així ho puguem fer realitat!

Conciliació

Volem apostar per un model que protegeixi la vida familiar, laboral i educativa de forma respectuosa per les persones. Creiem que la situació actual dificulta el benestar emocional i volem contribuir a canviar-ho. Per això hem dissenyat CRÉIXER per protegir la coinciliació famliar i formativa de les famílies, pensada per avançar al vostre ritme i respectant les vostres prioritats. De la mateixa manera, protegir el nostre equip per la coinciliació familiar i laboral és per nosaltres una prioritat.