Sobre mi

Estimo la meva feina i la faig amb passió sominant en una societat millor.

Silvia Urraca Camps

LA PEDIATRA DE LA TRIBU

Contacte a: info@bimbisment.com

Sóc una dona que m’agrada fer el mandra al despertar, beure cafè amb llet al esmorzar, dutxar-me amb aigua calenta i vestir sabates còmodes.

M’agrada caminar, i m’encanten els paisatges naturals: les muntanyes i les platges de la meva terra però també descobrir indrets llunyans. M’agrada escoltar el silenci de la naturalesa i descobrir-la sense pressa.

Sóc una dona que m’agrada compartir tot això amb la meva família. Que miro incrèdula com està construïda la societat i no accepto les seves desigualtats, les presses ni la lluita de valors. Que em sorprenc dels obstacles que hem construït com a societat dificultant la conciliació familiar, laboral i educativa.

Sóc una dona que m’agrada mirar cap endins i desmuntar poc a poc les creences irracionals, acceptant que costa molts esforços i que el camí és llarg. Sóc una dona que busco la valentia i optimisme, però de vegades em manca. I que m’agradaria tenir la casa molt endreçada, i rarament ho aconsegueixo.

Sóc una dona que quan era més jove va seguir el seu impuls interior de fer una feina per ajudar als demés, i així vaig decidir estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic) i després el MIR de Pediatria i àrees específiques a l’Hospital Sant Joan de Déu. I que m’omple fer la meva feina, vetllar per la salut dels infants des de la prevenció fins al tractament.

I que quan va néixer el meu fill vaig sentir la necessitat de parar-ho tot per viure de la manera que jo volia els seus primers anys, i aprofitar per aprendre com acompanyar millor les famílies. Aleshores vaig cursar el postgrau “Educació emocional i benestar” del Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica de la Universitat de Barcelona,  que va aportar a la meva vida més gent meravellosa i nous horitzons. I vaig acreditar-me com a educadora acompanyant de famílies per la associació americana de Disciplina Positiva (PDA).

Sóc una dona que no m’agrada usar adjectius ni cap als altres ni cap a mi mateixa, perquè si alguna cosa he aprés en els darrers anys és que tot està en canvi continuo i nosaltres som els primers en tenir la virtut de poder de canviar.